EUROPA IS GEVALLEN – DE JENSEN SHOW #126We zijn compleet overgenomen door de Corona-hysterie. Gelukkig komen we steeds meer achter de waarheid dankzij een aantal zéér opvallende …

Nguồn: https://dobabiesmatter.com/

36 thoughts on “EUROPA IS GEVALLEN – DE JENSEN SHOW #126

 1. Hoe kan het dat de vader van deze man viceconsul was bij de Deense ambassade en deze man een IQ in de min heeft?

 2. Jezus Christus is de Weg de de Waarheid en het Leven #Marokkaanse #Christen in NL 🇳🇱 Vrees niet #Relax na een crisis doet Gods Israël altijd Grote dingen #TheBestisJetToCome 👍👍👍 Jezus Christus van Nazareth Zoon van de Allerhoogste God Troont ❤👑🇮🇱🙌

 3. When you lose your freedom you’re safe in your prison. The Banking Clan Elite won the war, the sheep is back to their stal. The reset is coming for the masses!

 4. Valt het verder niemand op hoe 'toevallig' het is dat corona, waarvan de symptomen EXACT overeenkomen met de symtomen van EMF stralingsziekte dmv 5G internet, precies op het moment van de activering van T-Mobile/Vodafone/KPN's 5G Europa binnen valt………😒
  678 doden in het verkeer, mogen alle auto's, fietse, brommers en motoren nu ook door de schredder?
  Hieruit kunnen we in ieder geval één duidelijke conclusie trekken:
  Als de overheid oprécht bezorgt is om haar bevolking en enkel door het gevaar van corona iedereen
  zn vrijheid afpakt, MAG 5G DUS NOOIT MEER AANGEZET WORDEN EN DE 5G PALEN MOETEN PER DIRECT
  WORDEN AFGEBROKEN EN WORDEN VERBODEN OOIT NOG TE GEBRUIKEN!!!

 5. Je hebt sinds je geboorte al geen vrijheid. Iedereen krijgt gelijk na zijn geboorte een Burgers Slaven Nummer. 🥴 Koekoek!

 6. In 1982 was ik in Amsterdam en ging naar Brazilie, op reis 3 maanden, de reacties van collegaas waren waarom het is goed hier.
  Ik vond de wereld was groter, en het beste is om de wereld met je eigen ogen te zien, eigen mening te vormen.
  Iedergeval sindsdien meer Azie Brasil.
  Mijn geluk en ongeluk ik was weg uit Europa 2015, met mijn leeftijd had ik een kan corona te krijgen, maar ik lees en hoor en zie You tube, wat er zich afspeelt in Europa.
  En waar ik ben is veel minder,….
  Ook als men de statiestieken ziet van de mensen de emigreren in de Eu naar andere landen is hoog Duitsland, Uk en Nl tot 400.000 tot 500.000 de hele Eu veel ontevreden mensen vertrekken, vanwege de asiel zoekers en klimaat gekte van Greta..
  Maar goed dit is een plan, Kalergi Soros, geen toeval alleen corona kwam voorbij. En Greta moet thuis met haar vingers spelen.

 7. Geachte, wilt u graag uitleggen aan gewoon mensen wat is agenda 21 en 2030 van Verenigde Natie. Dat is toekomst van ons allemaal. Goed dat u mensen uitleg over verschillende waarheden van verhalen.

  Wat denk je over Elite en wie zijn die groep mensen.

 8. Dit is niet handig wat je doet, want Corona is wel degelijk verschrikkelijk met een 30 voudige dodelijkheid dan influenza. Alleen de laksheid van de regering om IC;s van te voren op te tuigen ergens in December en het regelen van afdoende beschermingsmiddelen voor iedereen en natuurlijk testers kun je echt veroordelen.

 9. WTF die gast is compleet gestoord hahaha, die denkt dat we voor altijd onze vrijheid kwijt zijn geraakt ofzo omwille van 2 maanden economishe stilstand. Niet goed wijs hoor! Als dat echt waar zou zijn zul je snel merken dat niets de mens tegenhoud, bende conspiracy idioten hier.

 10. Jesus Christus… Jij bent echt KNETTER gek geworden, gast. Je was altijd al een vreemd figuur, maar dit slaat alles. Steek die complottheorieen toch in je hol, eikel. Armoedzaaier. Charlatan. Snap je wel dat jij nu verantwoordelijk bent voor meerdere doden door je achterlijke gewauwel? Mongooltje. Ik hoop dat je 's nachts niet kunt slapen.

 11. Vriend ik zit in Spanje en ben toch blij dat dit land maatregelen durft te nemen… blijf lekker buiten spelen en genieten van je "vrijheid", je komt jezelf nog wel tegen

 12. Zou toch grappig zijn als hij met z'n dikke & domme kop binnenkort op de IC aan zo'n mooi beademingsapparaat hangt.. vechtend voor z'n leven, long vol vocht & infectie. En dat dan dit filmpje continue af word gespeeld.

 13. Ga even in Brabant kijken Robert !! Dit virus is veel sterker dan een Griepje en er is nog niets voor. Vandaar de voorzorgmaatregelen. Mensen laat je niet bang maken.

 14. Welke vrijheden zijn ons precies afgenomen? Ik kan gewoon nog naar buiten, ik kan alles doen wat ik wil. Behalve naar plekken gaan die veel uit zichzelf (!) zijn gesloten, niet door de boze kwade overheid. Overheid is juist alles aan het doen om een lockdown te voorkomen. Maar wie staan op de barricades om te zorgen dat we niet meer naar buiten kunnen, we niet meer vrij mogen zijn? De PVV en FVD

 15. heb je nu je zieltjes gewonnen meneer jensen:s aan de comments te zien wel gefeliciteerd:D my name is sarcasme not really important btw

 16. kijk wat Bill Gates echt zei in 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2NyUArRtAB59-6RCFBXv6KAwxeAbAmzJXRpeNG7lVFNiRsSsRznC4u2Ss

 17. Wakker worden je kunt de regering en de media niet vertrouwen laat los en kijk geen nieuws meer zij willen totale macht over ons wij moeten slaven blijven in hun ogen,maar de wereld is ook van ons en niet alleen van de rijkste,richt je aandacht beter op de liefde ga bidden of mediteren,help elkaar en wees niet bang voor gewoon een griepje,er is een plan van de goede jongens bezig er worden op dit moment duizenden slechte mensen op gepakt maar daar vertellen ze je niks over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *